Primrose

Albyn Hills Bonfire of My Heart - Primrose

Mióta megalapítottuk kennelünket azóta rá vágytam.
Az első gondolatok, tervek a fejemben az Albyn Hills-vel kapcsolatban érte szövődtek. 2019-ig kellett várnom, hogy valóra váljon az álmom.

Tudtam milyen kiskutyákat szeretnék tenyészteni. Arra vágytam, hogy olyan kiskutyával gazdagodjon a családunk, akivel öröm együtt élni és folytatni tudom a retriever munkát, mely magával ragadott az évek során.

Primrose. A nevét üknagymamája (HCh. HjCh. Primrose Déjá Vu Int. Working Trial) után kapta. Nem mellesleg az első golden retrieverek egyikét is így hívták.
Egyszóval nagy tetteket várunk a Kisasszonytól. : )

Bíztunk benne, hogy örökölni fogja szülei vele született munka iránti imádatát. Így is lett az alma nem esett messze a fájától.
Egy igazi apportfüggő, munkamániás kiskutyánk lett. Öröm vele dolgozni, jó nézni lendületes munkáját, arra született, hogy dolgozzon, ebben a szerepben szárnyal igazán. Magabiztos kiskutya, Édesanyjához Lilihez hasonlóan, nem retten meg az új feladatoktól, nem hezitál, örökre tettre kész kis retriever.

Emellett itthon egy igazi matrica, bőröm alá is bebújós fajta, aki mindent is nagyon csinál, mert fél gőzzel nincs értelme hozzákezdeni semmihez. Új energiát és színt hozott a családunkba, magával ragadó személyisége és tettei révén.

 

Főbb adatok, elért eredmények & egészségügyi szűrés eredmények

Képességvizsga & Tenyészszemle: 2020. május 31. (Golden Retriever Kör)

 

Születési idő 2019.05.21
Tenyésztő Lukács-Virág Vivien
Egészségügyi eredmények HD: 
ED: 
OCD: 
Szemek:
PRA1, PRA2: mentes
Törzskönyv Pedigree: Albyn Hills Bonfire of My Heart

 

Kiállítási eredmények:

2019.09.15. Fehérvárcsurgó - Golden Retriever Kör Klubkiállítás - Ígéretes - Ms. Linsey Dunbar ( UK, Linirgor Kennel) - Minor Puppy class

"Kind and feminine head, athletic body. Moved very soundly sor one so Young. Today she is  overtrimmed, would look better if left little more natural. Ok in forechest, with neat elbows; would like to see a little more substance."

2019.12.01. President Cup CACIB Dog Show, Hungexpo, Budapest - Nagyon ígéretes 1. - Mr. Grzegorz Robak (PL) - Puppy class

2020.02.15. FEHOVA Winter Dog Show CACIB, Hungexpo, Budapest - Nagyon ígéretes 1. - Beke Judit (HU) - Puppy Class

2020.02.16. FEHOVA Winter Dog Show CACIB, Hungexpo, Budapest - Nagyon ígéretes 2. - Mr. Igor Vyguzov (RU) - Puppy class