Mit várhat el Tőlünk

Amikor Ön úgy dönt kiskutyát szeretne tőlünk, családunk egy részét kapja meg, ezzel együtt:

  • Kiskutyáink egészségesen,
  • a koruknak megfelelő oltásokkal és féregtelenítésekkel,
  • mikrochippel ellátva,
  • törzskönyvvel és tenyésztői szerződéssel
  • kölyökcsomaggal együtt kerülnek új családjaikhoz – a csomag tartalmazza az első napokra szükséges tápot, oltási programot, és etetési tájékoztatót.

A szülők rendelkeznek Csípő- , Könyök- és Válldiszplázia egészségügyi szűréssel, érvényes Szemszűréssel, valamint genetikai szűrésekkel.

Kiskutyáink 8 hetes kor előtt nem kerülnek új otthonaikba.

Számunkra kutyáink családtagok, akik szabadon közlekednek a lakásban és a kertben is egyaránt, ezalatt megismerik a család fogalmát, és hogy hogyan is kell boldogulniuk ebben a társas rendszerben. Születésüktől fogva szocializájuk őket, illetve külön-külön is figyelmet szentelünk nekik.

8 hetesen mire új családjukhoz kerülnek, elkezdjük megismertetni velük a szobatitsztaság szabályát, az egyszerű engedelmességi feladatokat, aporttal való ismertséget szereznek nálunk a kicsik.

Összeillő személyiségek és karakterek

Célunk, hogy segítsünk az Önök családjához leginkább illő kiskutya kiválasztását az almon belül. Minden kiskutya egyedi karakter, önálló személyiség.

Ahhoz, hogy az elkövetkezendő 10-15 év harmonikusan teljen majd velük, az Önök életviteléhez, személyiségéhez leginkább passzoló kiskutyát ajánljuk, természetesen figyelembe véve a jövőbeni terveiket a kicsivel, akár kiállítás, retriever-, vagy terápiás munka, vagy pusztán családi kedvencet szeretnének.