Sophie A.H. Ballad To The Starry Sky, sikeres munkavizsgát tett

Remek híreket kaptunk kennelünk egyik kis büszkeségéről, Sophie-ról (𝐆𝐂𝐡𝐒𝐫𝐛, 𝐑𝐨𝐂𝐡, 𝐇𝐉𝐂𝐡 𝐀𝐥𝐛𝐲𝐧 𝐇𝐢𝐥𝐥𝐬 𝐁𝐚𝐥𝐥𝐚𝐝 𝐓𝐨 𝐓𝐡𝐞 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐫𝐲 𝐒𝐤𝐲).
Sikeres munkavizsgát tett , nagyon büszkék vagyunk rá.

Köszönjük ezúton is családjának, Hajninak és Reninek, hogy a feltétlen szeretetet mellett biztosítják a kiskutyának hogy dolgos retriever életet élhessen. <3

"A munkavizsga magasabb szintű tudást, komoly képzettséget igénylő vizsga, bizonyítván hogy az adott egyed képességei és képezhetősége által képes magas szintű fajtaspecifikus vadászati munka elvégzésére. A munkavizsga keretében olyan elhozási feladatokat kell elvégezni, mely szimulálja a vadászaton előforduló leggyakoribb helyzeteket. Így pl. van szárazföldi és vízi jelöléses elhozás, mezei irányításos elhozás, kereső- és csapázó munka. A feladatokat egyes esetekben önállóan, míg máskor csoportban kell végrehajtani (vonalhajtás). A végrehajtásnál fontos a fegyelem (végig póráz nélkül, kutya és gazda között minimális kommunikációval), az önállóság (pl. jelölésnél), máskor a kontrollálhatóság (pl. irányításnál)."
(részlet a Golden Retriever Kör fajtagondozó egyesület munkavizsga c. oldalról)

/A képet Groszeibl Sarolta készítette a Vajali Mindenes Training Ground-on/

No Comments Yet.